13. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kolga mõisa müüakse 29 miljoni krooniga

Stenbocki Perekonna Fond pani Kolga mõisakompleksi müüki, kinnisvarafirma Ober Haus küsib selle eest 29 miljonit krooni.

Ober Hausi kinnisvramaakler Tauno Pajuri ütles maakonnalehele Sõnumitooja, et müügihind 29 miljonit krooni on omaniku ja kinnisvara firma kokkulepitud hind. Tema sõnul on võimalikud ostjad juba kompleksi vastu ka huvi tundnud.

Mõisaomanik Anders Stenbock tunnistas Sõnumitoojale, et neil puuduvad finantsilised võimalused mõisa kordategemiseks. "Meil raha pole, parem anda mõis kellelegi, kel on kapital, las tuleb ja proovib seal midagi ära teha," ütles Stenbock, kelle hinnangul võib kõigi kompleksi kuuluvate hoonete kordategemine maksma minna miljardeid kroone.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474