13. juuni 2007

Kolga mõisa müüakse 29 miljoni krooniga

Stenbocki Perekonna Fond pani Kolga mõisakompleksi müüki, kinnisvarafirma Ober Haus küsib selle eest 29 miljonit krooni.

Ober Hausi kinnisvramaakler Tauno Pajuri ütles maakonnalehele Sõnumitooja, et müügihind 29 miljonit krooni on omaniku ja kinnisvara firma kokkulepitud hind. Tema sõnul on võimalikud ostjad juba kompleksi vastu ka huvi tundnud.

Mõisaomanik Anders Stenbock tunnistas Sõnumitoojale, et neil puuduvad finantsilised võimalused mõisa kordategemiseks. "Meil raha pole, parem anda mõis kellelegi, kel on kapital, las tuleb ja proovib seal midagi ära teha," ütles Stenbock, kelle hinnangul võib kõigi kompleksi kuuluvate hoonete kordategemine maksma minna miljardeid kroone.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474