• 13.06.07, 08:23
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Konsultant: buum on läbi

Koolitaja ja konsultandi Indrek Sauli sõnul on kinnisvarabuum läbi ning turule sisenemiseks pole enam põhjust.
"Buum on läbi. Turule sisseastumiseks pole kindlasti enam põhjust ning usun, et praegu on ka viimane aeg välja minna. Nendel, kes nüüd väga hiljuti midagi ostnud on, võib raskeks minna," kommenteeris Saul Äripäevale.
"Jälgides trende, ei ole langus ühtegi nii suur. Mida rohkem spekulante turult ära läheb, seda rohkem lähevad ka hinnad alla. Kuid need, kes õigel ajal tulla oskasid, võiksid võtta kasumid välja," kommenteeris Silport Kinnisvara ASi juhatuse liige Tõnis Seesmaa Äripäevale küsimust, kas kinnisvaraspekulandid on turult lahkumisega hiljaks jäänud.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele