13. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Septembrist saab Euroopas helistada soodsamalt

Euroopa Nõukogu heakskiidetud määrus rändlus- ehk roaming-tasude kohta lubab alates septembrist väljuvate kõnede eest küsida maksimaalselt 9,05 krooni ja sisenevate kõnede eest 4,43 krooni.

Sellised hinnad kehtivad määruse jõustumisest alates esimesel aastal. Kahe järgmise aasta jooksul kõnede hinda langetatakse, teatas Sideamet.

2009. aastaks peaks maksimaalne väljuva kõneminuti hind olema 7,94 krooni ning siseneva kõne hind 3,51 krooni.

Seni on meedia Sideameti sõnul eksitanud kliente, tutvustades rändluse jaehindasid käibemaksuta, käesolevad hinnad aga on esitatud käibemaksuga. Valdav enamus Eesti mobiiltelefonioperaatorite jaekliente ei ole käibemaksukohustusest vabastatud ja seetõttu rakenduvad neile just käibemaksuga hinnad.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474