13. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vanglaametnikud pidasid kinni kuriteokahtlusega kolleegi

Tallinna vangla töötajad pidasid koostöös vanglate sisekontrolliga kinni valvuri Juri M, kes üritas vanglasse toimetada 15 grammi narkootilist ainet ja süstlaid.

Kinnipidamine oli eelnevalt põhjalikult ettevalmistatud, teatas justiitsministeerium.

Toimunu kohta on algatatud kriminaalasi ning Juri M. kahtlustatakse narkootilise aine suures koguses ebaseaduslikus käitlemises. Selle teo eest võidakse karistada kuni 10 aastase vangistusega. Kriminaalmenetlust juhib Põhja ringkonnaprokuratuur.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474