14. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Siilats: kinnisvaras hakkab kindlasti midagi juhtuma

Ärimees Viktor Siilats ütles aripaev.ee online-intervjuus, et usub, et kinnisvara krahh tuleb kindlasti ning selle mõjusid on ka praegu juba tunda.

Küsimusele, kui palju kannatab Info Ettevõtete Gruppi omanik Viktor Siilats, kui kinnisvaraturg langusesse läheb, vastas ärimees, et tema jaoks on põhiline ettevõtte kinnisvaraobjektide kasutusväärtus või emotsionaalne väärtus, mis on püsivama iseloomuga kui turuhind.

"Mul on ettevõtete kasutuses ja reservis mitmeid kinnisvaraobjekte, mille turuhind teeb kõik turumuutused kenasti kaasa," möönis Siilats.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474