15. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

JP Morgan ehitab Ground Zero äärele pangamaja

42-korruseline hoone tuleb kohale, kus praegu veel asub 2001.a. 11. septembri terroris tugevasti kannatanud Deutsche Banki hoone, mis lammutatakse, edastas ITAR-TASS.

Ala ehitusõigused, kus kuni terrorirünnakuni asusid WTC kaksiktornid, kuuluvad New Yorgi ja New Jersey osariigi sadamate valitsusele. Pank saab asutuselt ehitusplatsi rendile 92 aastaks alates tuleva aasta juulist 290 mln dollari eest. Hoone ehitusmaksumus on 2 mld dollarit. JP Morgan on Ameerika suurimaid panku.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474