15. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leedo: Arco IPO näitas, et kinnisvaraturg on jätkusuutlik

Arco Vara asutajatega ligi 15 aastat koos äri ajanud Saaremaa ettevõtja Vjatseslav Leedo ütles, et Arco IPO õnnestumine on hea sõnum kogu piirkonna kinnisvaraturule.

„Keskkonnas, kus mõned mehed ei suuda viite korteritki maha müüa, on Arco meeste IPO õnnestumine väga kõva sõna. Kaasata rahvusvahelistelt turgudelt 2007. aasta juunis Tallinnast juhitud kinnisvarafirmale selline kogus uut raha, on suur sündmus kogu Baltikumi kinnisvaraturule ja näitab, et turg on siiski jätkusuutlik. See, et mõned mummuliste lipsudega poisid sülge pritsivad on ka loogiline, sest nemad võtavad riske teiste raha eest ja on targad reeglina eeskätt tagantjärele,” sõnas Leedo.

Leedo ütles, et ta ise Arco Vara aktsiaid ei märkinud. „Ma ei osta kunagi aktsiaid börsilt,” lisas ta.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474