16. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Linnalt ehitusloa saanud Sakala keskus maksab üle miljardi

Uue Sakala keskuse peab kava kohaselt valmis saama 2009. aastaks.

Lammutatud Sakala keskuse asemele uue rajamine läheb maksma enam kui miljard krooni, ehitajateks on Merko Ehitus ja Skanska EMV, kirjutas Eesti Päevaleht.

Merko börsiteate kohaselt on ettevõttega sõlmitud lepinguliste tööde esialgne maksumus ligikaudu 828 miljonit krooni, millele lisandub käibemaks. AS-i Uus Sakala teatel algavad hoone ehitustööd suve jooksul ja uus keskus valmib 2009. aastaks.

AS-i Uus Sakala juhi Ilmar Kompuse sõnul on viimastel kuudel jõudsalt arenenud läbirääkimised mitme keskuses tegevust alustava organisatsiooniga ning lähiajal loodetakse neist olulisematega lepingud allkirjastada.

AS-ile Uus Sakala väljastas ehitusloa Tallinna linnaplaneerimise amet neljapäeval.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474