18. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Moskva on jätkuvalt maailma kalleim linn

Venemaa pealinn Moskav püsib teist aastat maailma kõige kallimate linnade edetabelis esikohal, selgus Mercel Human Resource Consultingu uurimusest.

London on tabelis kerkinud kolm kohta ja paikneb nüüd teisel kohal. Viie kalleima linna hulka kuuluvad veel Soul, Tokyo ja Hong Kong. Kõige odavam on elada Paraguai pealinnas Asuncionis, vahendas ETV 24.

Kokku võrreldi omavahel 143 linna elukallidust, mida mõõdeti 200 erineva komponendi alusel nagu kulutused toidule, eluasemele, riietusele.

Peamine Moskva elukalliduse põhjus on suured kulud majutusele ning soodne valuutakurss USA dollari suhtes.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474