19. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vene liiklusinspektsiooni kontrollipunkt sahkerdati 140 tuhande rubla eest ärimehele

Tjumeni oblasti prokuratuur süüdistab liiklusmiilitsa juhti Valeri Smolinit võimuliialduses, kuna militsionäär müüs 2002. aastal ametlikus kasutuses oleva liiklusinspektsiooni statsionaarse kontrollpunkti hoone 140 tuhande rubla (umbes 70 000 Eesti krooni) eest ühele ärimehele.

Smolin, kellele juba mais esitati süüdistus altkäemaksu küsimises, müüs Tjumen-Omski maanteel asuva liiklusinspektsiooni kontrollipunkti maha ühele erafirmale, vahendas Eesti Päevaleht.

Ebaseadusliku tehingu maksumus oli 140 tuhat rubla, mis ei laekunud Tjumeni miilitsa arvele, vaid otse Smolini taskusse. Prokuratuuri andmetel ootab Smolinit rikkumise eest kuni nelja aastane vanglakaristus.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474