20. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna kallid hinnad sunnivad huvilisi lähivaldade poole vaatama

Üha kõrgemaks kerkinud kinnisvarahinnad ja pankade varasemast karmim laenupoliitika on muutnud eestlased 2007. aasta kevadel oluliselt ettevaatlikumaks ning sunnib kiikama Tallinnast väljaspoole, kirjutas Tarbija 24.

"Suuremat huvi on tuntud maatükkide vastu. Kuna linnades, eriti Tallinnas, on elamumaad suures defitsiidis ja kallid, siis vaadatakse just lähivaldade pakkumisi. BPE Kinnisvaraeksperdi müüdavatest objektidest on kõige suuremat huvi sel kevadel pälvinud Kohila vallas müüdav elamurajooni krundid. Üks olulisemaid eeliseid on siinkohal olnud elamukruntide hea hind (450-550 kr/m²), suurus (1500-2000 m²) ning terviklik elukeskkond," kirjutas Dea Hüvonen, BPE Kinnisvaraekspert turundusjuht.

"Tallinnas ja Harjumaal on väga nõutud linnalähedased (ca 20 km linnast) eramud hinnaga kuni 4 000 000 krooni. Selliseid eramuid otsitakse hea infrastruktuuriga piirkondadesse, populaarsematest võib nimetada Keila, Tabasalu ja Saue suunda, samuti Tartu maanteel Jüri piirkonda. Suur nõudlus on ka juba väljakujunenud piirkondade nagu Nõmme, Pirita ja Kakumäe elamukruntidele või kinnistutele, millel paikneb vana, lammutamisele minev maja. Selliste kinnistute pakkumine on aga suhteliselt kasin ning seetõttu ulatub omanike poolt soovitud ruutmeetri hind kohati kuni 4000 kroonini," kirjutas Anu Võlma, Arco Vara kommunikatsiooni assistent.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474