26. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toris hukkus mullavaringu alla jäänud mees

Pärnumaal hukkus eile õhtul mullapinnase alla jäänud mees.

Pärnumaal Tori vallas hukkus eile õhtul kraavi kaevanud ning pinnase varingu alla jäänud mees.

Häirekeskus sai teate õnnetusest Tori vallas Kõrsa külas eile õhtul kell 19.04. Raske savine pinnas oli mõne meetri ulatuses inimesel peale kukkunud, päästjad tõid pinnase alla jäänud mehe välja. Kraavi sügavus ulatus õnnetuskohas üle 2 m ja laius oli ligi 1 m.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474