29. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

USA kinnisvarahinnad on aastakümneid palgast kiiremini kasvanud

USA majandusajakirja Forbes andmetel on ühendriikide palgakasv juba aastakümneid madalam kui kinnisvara hindade tõus.

Forbes jälgis USA Sotsiaalkindlustusameti ja riikliku kinnivaramaaklerite liidu andmeid neljal aastakümnel. Alates 1963. aastast kuni 2005. aastani tõusid kinnisvarahinnad keskmiselt pea 14 korda, USA keskmine palk aga umbes 9 korda. Lisaks on Forbesi graafikult näha, et mida aeg edasi, seda suuremaks vahed lähevad. Seega on ameeriklastel uue kodu ostmine muutunud järjest keerulisemaks.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474