2. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ka Muhus on kinnisvara kallis

Kui paar aastat tagasi pani keegi Muhu saarel müüki väga korraliku talukompleksi ja küsis selle eest neli miljonit krooni, ei uskunud keegi, et sellise hinnaga võiks hoonetele ka ostja leiduda, kirjutas Äripäev.

"Aga kuna igale asjale on siiski ostja olemas, tehti seegi tehing lõpuks ära ja mõtlesin, et eks tegelikult oli see ost seda hinda ka väärt. Keegi sai omale kena kodu," arutles Eva Kipper, kel on Muhumaal Paenase külas kitsukese külatänava lõpus maja.

"Täna aga pole sugugi ime, kui tunduvalt kehvemate majade eest loodetakse juba samasugust hinda saada." Ja nüüd ei imesta loomulikult enam keegi paari-kolme miljoni krooniste majahindade üle.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474