2. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuhlbach: ka mere äärde võiks pilvelõhkujaid ehitada

Kinnisvaraekspert Hannes Kuhlbachi sõnul võiks pilvelõhkujaid ehitada sinna, kus need juba ees on, samuti mere äärde, kus Tallinna sadamal on palju maad.

"Eks tuleb sinna ehitada, kus need juba ees on. Aga ka mere äärde võiks ehitada, näiteks Tallinna sadamal on palju maad, kuhu aastaid pole midagi ehitatud. Kui ehitataks äärelinna, siis ei annaks see midagi ja häiriks pigem liiklust," kommenteeris kinnisvaraekspert Hannes Kuhlbach Äripäevale küsimust, kuhu võiks veel pilvelõhkujaid ehitada.

"Võiks sellesse sektorisse juurde ehitada, kus nad praegu on, nii et kesklinna igal juhul. See on selge, et Tallinn oma vajab juurde soliidset büroopinda," kommenteeris EASi juhatuse esimees Viljar Jaamu.

"Kui ehitada, siis sinna, kuhu praegugi neid kerkib. Las olla kontsentreeritud. Tahetakse ilmselt linna serva ka ehitada, aga seal jääks need liiga üksikuks," märkis K-Projekt ASi projekteerimisdirektor Toivo Viilep.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474