3. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mändmets: maahindadel on veel tõusuruumi

SRV Kinnisvara tegevjuht Margus Mändmetsa sõnul on Tallinnas ülikallis, kuid maal kinnisvarahindade seiskohal suhteliselt odav.

"Võib küll nõustuda, et Eesti maapiirkondades on maa hinnad veel suhteliselt odavad ja võrreldes Tallinnaga on siin kindlasti rohkem kasvuruumi. Päris üldistada siin loomulikult ei saa, palju sõltub asukohast," vastas Mändmets aripaev.ee online-intervjuus lugeja küsimusele, kas maahindadel on Eestis veel tõusuruumi.

Samuti võib Mändmetsa sõnul täheldada ülepakkumist elukondliku kinnisvara vallas. "Muud sektorid toimivad ja nõudlus on heal tasemel. Näiteks kontoripindade järele on Tallinna kesklinnas nõudlus jätkuvalt kõrge," märkis ta.

Loe pikemalt online-intervjuud siit!

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474