5. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinnisvaraturul on vana taas moes

Kinnisvarabuum on raugemas ja aastaga on Tallinnas hinnad langenud keskmiselt kümnendiku võrra ja enamgi, uute korterite asemel on hoogustunud kauplemine hoopis vanadega, kirjutas postimees.ee.

Uute ja põhjalikult ümberehitatud korterite müük on takerdunud, mistõttu näiteks Rime Kinnisvara müüb Luha 16 uuendatud majas kortereid veerandi võrra odavamalt kui aasta tagasi. Teised kinnisvarafirmad meelitavad seni oma uutele korteritele ostjaid soojamaareiside ja autodega.

Pindi Kinnisvara juhatuse esimehe Peep Soomani sõnul käib praegu aktiivne kauplemine hoopis pruugitud korterite turul ja samal ajal on uute eluasemete müük aeglustunud.

Arco Vara juhatuse esimehe Veiko Taevere sõnul püsib aga jätkuvalt ostuhuvi kvaliteetse ja heas asukohas elamispinna vastu, nii et majade ja korterite ehitamine soiku ei jää ning ta tõrjus ka jutu hinnalangusest, kuna Arco Vara arendusprojektide hinnad kujunevad tema sõnul põhjaliku analüüsi tulemusena.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474