5. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lennujaam tahab paljulapselised pered kodust välja tõsta

Tallinna lennujaama laiendusele jääb ette endine ühiselamu, kus elavad kaks suurt peret, ühes 14 liiget ja teises seitse, kirjutas Eesti Ekpress.

Lennujaama käitusdirektor Einari Bambus teatas, et perekonnad tõstetakse kodust välja seoses üürilepingu tähtaja möödumisega 1. juulil 2007.

Suurema pere pea Viktor Maistruk on nõutu: "Kuhu meil kolida, telki? Paneme telgi Toompeale või!"

Abilinnapea Eha Võrk ajab mure lennujaama kaela: "Probleem on saanud alguse sellest, et riigi omandisse jäetud maal asuv elumaja anti üle lennujaamale, seega, kuna probleem on saanud alguse riigi omandis oleva maa üleandmisel eraõiguslikule aktsiaseltsile, siis on ootuspärane ja loomulik, et probleemile aitab lahendust leida kasu saanud isik ehk AS Tallinna Lennujaam."

12-lapselise pere isa Viktor Maistruk rääkis, et soovis korterit kohe erastada, kui erastamine võimalikuks sai, kuid lennujaam seda ei lubanud.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474