10. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vooglaid: kõige kallimad korterid müüakse suust-suhu

Tallinna kesklinnas, Ahtri 6A asuv 19,5 miljonit krooni maksev viietoaline korter on kõige kallima üldhinnaga korter, mida kinnisvaraportaalid city24.ee ja kv.ee pakuvad.

Korteri üldpind on 195 ruutmeetrit ning hinnaks ruutmeetri kohta tuleb seega 100 000 krooni. Korter asub city24.ee andmetel 11-korruselise maja viimasel korrusel, vaatega Tallinna lahele ja vanalinnale, hoone valmis 2005. aastal.

Korterit müüv Priit Vooglaid Paington Investist ütles Eesti Päevaleht Online`ile, et tegemist ei ole kindlasti mitte kõige kallima müügis oleva korteriga. "Siin on müüdud vanalinna kortereid 300 000 krooni eest ruutmeeter," ütles Vooglaid.

Portaalides neid kortereid Vooglaiu sõnul ei kohta. "Omanike soovil müüakse neid kortereid n-ö suust-suhu," rääkis Vooglaid.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474