12. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: Mustamäele rajatakse büroohoone

Vaata Mustamäe tee 16 rajatava büroohoone projektipilte.

Eksklusiivse A-klassi büroohoone valmib järgmise aasta suvel.

Mustamäe tee 16 ärimaja peamised tugevused on üüripindade kvaliteet, kesklinna lähedus, kuid kesklinnaga võrreldes soodsamad üürihinnad ning piisav hulk parkimiskohti nii üürnikele kui nende külalistele. Büroopindade üürihinnad jäävad vahemikku 175-195 krooni ruutmeetrist.

Ärimajja on planeeritud 8 korrust, millele lisandub maa-alune keldrikorrus parkla koos tehniliste ruumidega.

Hoone arhitektid on Andri Kirsima ja Hannes Niineväli ja ehituse peatöövõtja Eesti Ehitus. Ärihoone büroopindade üürileandmist korraldab Pindi Kinnisvara.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474