13. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Seesami hüvitised on aastaga kasvanud üle kolmandiku

Seesam Rahvusvaheline Kindlustuse AS hüvitas esimese poolaastaga kahjusid 171,2 miljoni krooni ulatuses, mis on 37% rohkem kui 2006. aasta samal perioodil.

Enim on hüvitised kasvanud tsiviilvastutuskindlustuses ja ettevõtte varakindlustuses, teatas ettevõte.

2007. aasta juunis hüvitas Seesam 1826 kahjujuhtumit kogusummas 30,8 miljonit krooni. Hüvitatud kahjudest 1125 oli tegemist vabatahtliku sõidukikindlustuse ja 489 juhul liikluskindlustuse juhtumiga. Kuu jooksul registreeriti 1469 uut kahjujuhtumit. Enim maksti juunis hüvitisi vabatahtliku sõidukikindlustuse juhtumite eest (18,6 miljonit), järgnesid liikluskindlustus (9 miljonit) ning ettevõtte varakindlustus (1,5 miljonit krooni).

Juuni jooksul kogus selts kindlustusmakseid 45,7 miljonit krooni. Kokku on Seesam poole aastaga kogunud preemiaid 279,6 miljonit krooni, mis võrreldes möödunud aasta sama perioodiga on jäänud samale tasemele.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474