17. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Horvaatia majakatest saab rikkurite puhkeparadiis

Horvaatia paadimessi korraldaja Vicenco Blagaic tahab rentida 16 Horvaatia rannikul olevat majakat vähemalt 30 aastaks.

Kohalik majandusuudiste portaal Business.hr kirjutas, et Blagaic on võtnud juba ühendust Splitis paikneva ettevõttega Plovput, mis korraldab majakate turistidele välja rentimist.

Blagaici sõnul on ta valmis investeerima majakate majutusteenuse kvaliteedi tõstmisse. Ärimehe nägemuse kohaselt peaks igas majakas olema ülemteener ja kokk, lisaks kiirpaadid ja helikopterid külastajate transportimiseks.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474