19. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kadrioru kohviku asemele kerkib korrusmaja

Rotermanni soolalao näituse "Kuuekümnendad: Eesti moodne arhitektuur" avamisel rääkis hoone arhitekt Voldemar Herkel sellest, et Kadrioru keskus on plaanis lammutada.

Kuuekümnendatel ehitati hoone hoolega pargi algusesse sobiva madala moodsa ehitisena. Nüüd aga on plaanis selle asemele rajada üle pargi kõrguv korrusmaja, mis hülgab esialgse keskkonda sulandumise kontseptsiooni, kirjutas Postimees.

Praeguse Kadrioru keskuse hoone arhitektid on Voldemar Herkel ja Hindrek Piiber. Hoone ehitati 1966.-1971. aastal.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474