26. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vjatšeslav Leedo ja salapärane kinnisvarahai nautisid ühist õhtusööki

Üleeile õhtul olid Tallinna kesklinnas Madissoni baari terrassil teineteist leidnud Saaremaa Laevakompanii omanikust ettevõtja Vjatšeslav Leedo ja Eesti üks salapärasemaid ärimehi Toomas Tool.

Mida kaks ärihiidu arutasid ning mille kohta Leedo usinalt märkmeid tegi, ei soostunud ta avaldama. Ta kinnitas vaid, et Saaremaa üleaedsed vaidlesid söögiarve maksmise üle, kirjutas Postimees.

Kui Leedo äridest on suur osa avalikkusele teada, siis peamiselt Monacos elava Tooli ettevõtmisi on varjutanud saladuseloor. Ajakirjanduses on Tallinna Panga asutajat nimetatud Eesti üheks rikkamaks meheks, kes tegeleb peamiselt kinnisvaraga.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474