6. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallink võib ehitada Helsingisse ja Stockholmi hotelli

Laevandus- ja turismifirma Tallink Grupp kinnitas, et kaalub tõsiselt hotelliketi laiendamist Eestist välja.

"Meil on plaan laieneda Helsingi, Stockholmi ja Riia suunas, samuti ka Eesti sees," rääkis Tallinki hotelliketi juht Aivar Sõerd, soovimata siiski börsireeglitele viidates teemat täpsemalt kommenteerida, kirjutas Eesti Päevaleht.

Laienemisplaane kinnitas ka Tallinki aktsionär ja juhatuse liige Ain Hanschmidt.

Sõerd lisas, et märtsis avatud Tallink Spa Conference Hotelil Tallinna sadamapiirkonnas on läinud üle ootuste hästi - seni on olnud täituvus uue hotelli kohta oodatust parem ja kõik on toiminud plaanide kohaselt.

Tallink Hotels gruppi kuulub praegu kaks hotelli: 2004. aastal avatud Tallink City Hotel Tallinna kesklinnas ja sel kevadel valminud Tallink Spa Conference Hotel Tallinna sadamas, hotelle opereerib ASi Tallink Grupp tütarettevõte OÜ TLG Hotell.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474