6. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Üliõpilastel on raske elamist leida

Soodsat üürikorterit otsiv üliõpilane võib üha kuumenevate hindade jahenemist oodata alates septembri teisest poolest.

"Selle tõttu, et laenuintressid on nii suureks paisunud, ei saa paljud korteriostu lubada ja üüriturg elavneb," ütles Ober Hausi kinnisvaramaakler Raul Kangur Tartu Postimehele.

Värske ajalootudeng Kristiina Kull on korterit püüdnud leida juba kaks kuud, aga midagi sobivat pole leidnud.

Ühiselamujärjekorras on ta 595. kohal, mistõttu niipea sisse kolida pole võimalik. Kui neiu septembriks elukohta ei leia, läheb ta mõneks ajaks sugulaste juurde pesitsema, kuigi eelistab pigem omaette korteri soetada.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474