6. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vananenud tootmishooned tasub ära lammutada

Kui amortiseerunud veneaegsed kaar- ja viilhallid on mõistlik pigem lammutada ning ehitada uued tootmishooned, siis kivist tööstuspinnad tasub sageli siiski renoveerida.

ERI Kinnisvara ärikinnisvara vanemmaakler Tiina-Piret Peegel möönab, et moodsate tootmispindade nappus on üleüldine probleem üle Eesti, kirjutas Äripäev.

Ida-Virumaa on viimasel ajal luubi all olnud peamiselt kui taasavastatud, suure potentsiaaliga ja põnev piirkond.

Peegel leiab, et kui vanu veneaegseid tootmispindasid lammutatakse ja suurtootmine koondatakse tööstusparkidesse, siis ei ole see üldse probleem. Sellised suundumused ei ole omased mitte ainult Eestile, vaid nii toimitakse paljudes teisteski riikides.

Samas on Peegli sõnutsi natukene teine lugu on väiketootmisega - üldiselt võiksid need siiski jääda kesklinna äärealadele. "Maitsekalt korrastatud hooned ei riiva silma ega halvenda elukeskkonda," märgib ta.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474