7. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rootsis küünib suvila ruutmeetrihind 230 000 kroonini

Rootsi suvilate hinnad tõusevad. Gotlandil küünib ühe ruutmeetri hind 135 000 Rootsi kroonini ehk 230 000 Eesti kroonini.

Atraktiivsus peitub kalapüügivõimalustes ning unikaalses asukohas, kirjutas Rootsi majandusportaal di.se.

Visbyst 25 kilomeetri kaugusel asuval kinnistul on viis kokkuehitatud rannamaja, kus elamispinda 48 ruutmeetrit.

Kinnistu krunt ulatub mereni. Juuni lõpus müüdi see maha 6,5 miljoni Rootsi krooni (11 miljoni Eesti krooni) eest. Hinda ei ajanud kõrgeks mitte ainult kalastamisvõimalus, vaid ka krundiga omandatav privaatne kalapüügikoht, mis on ainulaadne ja ainus saarel.

Väikeseid kalurikülasid leidub saarel küll ja küll, kuid need kuuluvad pahatihti ühingutele, mis teeb müügi raskeks.

Ranna ja vee lähedal asuvad suvilad muutuvad üha populaarsemaks. Leif Bergwigile kuuluv kinnisvarafirma müüs eelmisel aastal Fårö saarel ühe majapidamise 8,2 miljoni Rootsi krooni (14 miljoni Eesti krooni) eest. Hiljuti lahkunud Ingmar Bergmani kinnistu, mis asub eelmainitud saarel, suure tõenäosusega müüki ei lähe, vaid jääb perekonnale.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474