8. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna kesklinnast leiti üliohtlik lennukipomm

Tallinnas Vana-Lõuna tänaval leiti ehituse käigus umbes ühe meetri sügavuselt 100 kilogrammi kaaluv lennukipomm, mis lokaliseeriti ja jäeti täna hommikuni politsei valve alla.

Pomm hävitati täna hommikul kell 7.45, teatas Postimees.ee-le päästeameti pressiesindaja Rain Porss.

Kui tavaliselt hävitatakse väiksemad pommid Männiku karjääris, siis 100 kilo kaaluv lennukipomm tuli hävitada kaitsejõudude keskpolügonis. Porss rõhutas, et tegemist oli vene päritolu suure süütepommiga. Selliste pommidega lõhatakse näiteks ka maju.

"Demineerijate sõnul leitakse Eestis väiksemaid lennukipomme üsna tihti, kuid nii suuri leitakse väga harva. See oli ikka üliohtlik," ütles Porss.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474