8. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus Maa haarab Lasnamäel turgu

Uus Maa Kinnisvarabüroo avas juulis oma esindusbüroo ka Lasnamäel, uues Prisma Kaubanduskeskuses.

Uus Maa jaoks on väga oluline, et igas suuremas kui ka väiksemas linnaosas oleks olemas vastavad piirkonnamaaklerid, kes tunnevad sealset turgu ja inimesi ning oskavad klientidele parimaid lahendusi leida. Kuna, aga Lasnamägi on nii suur ja oluline Tallinna linnaosa, siis eesmärgil tulla kliendile lähemale ja pakkuda alati parimat teenindust on nüüdsest olemas seal ka esindusbüroo koos kinnisvaraspetsialistidega.

Ettevõte on aktiivselt sisenemas ka Bulgaaria turule. Uus Maa meeskonnas töötab ligi 180 inimest. Uus Maa Kinnisvaragrupi 2006. aasta auditeerimata käive oli 85 miljonit krooni ja auditeerimata kasum 20 miljonit krooni.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474