10. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eile merele läinud purjelaudur on seni teadmata kadunud

Eile, 9. augustil sai Põhja piirivalvepiirkonna operatiivinformatsiooni- ja mereseirekeskuse korrapidaja teate, et päeval Kloogaranna juurest merele läinud purjelaudur pole õhtuks tagasi jõudnud. Päästjad jätkavad otsinguid.

Eile õhtul kell 18.38 teatati piirivalve korrapidajale, et orienteeruvalt kella 12.00 ajal keskpäeval oli merele läinud 1969. aastal sündinud Jüri, kes mures olnud helistaja sõnul pole õhtuks tagasi tulnud.

Koheselt peale teate saamist väljusid Lohusalu sadamast piirivalve kaater PVK-003 ja Lahepere lahte sisenenud piirivalve laev PVL-103. Lisaks osalesid otsingutel ka piirivalve kopter ning Paldiski kordoni jalgsipatrull.

Pakri poolsaare tipus, 700 m kaugusel kaldast, leidsid päästjad purjelaua ning sealt 8 km kaugusel kagu suunas, ujus 1,5 km kaugusel rannast, kirjeldusele vastav puri.

Helistaja sõnul oli mehe ülakeha paljas ning jalas punase- ja sinisekirjud püksid. Merele läinud purjelaudur ei kandnud kalipsot ega päästevesti.

Piirivalve palub kõiki, kes on kirjeldatud sündmust näinud, teatada sellest koheselt häirekeskusesse telefonil 112.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474