14. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peep Sooman: üüriosakonna loomine ei ole põhjendatud

Pindi Kinnisvara juht Peep Sooman ütles aripaev.ee-le, et Uue Maa otsus luua eraldi üüriosakond ei ole põhjendatud.

"Need, kes täna müüvad, homme üürivad. Liigne spetsialiseeriumine ei ole tarvilik," lausus Sooman, kes tunnistab, et on ka Pindi Kinnisvaras teemat arutanud, kuid otsustanud siiski eraldi osakonda mitte luua.

"Jah, üüriturg on jõudsalt kasvanud, kuid see ei ole piisav põhjus tegevust ümber korraldada," ütles ta.

Soomani sõnul on praegu tõusmas kõikide piirkondade üürihinnad. Seda, millal tuleb lagi, ei osanud ta prognoosida. "Eks see tuleb lihtsast arvutusest, millal on mõistlik üürida ja millal osta. Kui laenuintressid veelgi tõusevad, siis kasvab üüriturg ilmselt veelgi," selgitas Sooman, kelle hinnangul ei ole praegu kinnisvaraturul pöördumist ostmiskesksuse poole ette näha.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474