• 14.08.07, 14:52
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Peep Sooman: üüriosakonna loomine ei ole põhjendatud

Pindi Kinnisvara juht Peep Sooman ütles aripaev.ee-le, et Uue Maa otsus luua eraldi üüriosakond ei ole põhjendatud.
"Need, kes täna müüvad, homme üürivad. Liigne spetsialiseeriumine ei ole tarvilik," lausus Sooman, kes tunnistab, et on ka Pindi Kinnisvaras teemat arutanud, kuid otsustanud siiski eraldi osakonda mitte luua.
"Jah, üüriturg on jõudsalt kasvanud, kuid see ei ole piisav põhjus tegevust ümber korraldada," ütles ta.
Soomani sõnul on praegu tõusmas kõikide piirkondade üürihinnad. Seda, millal tuleb lagi, ei osanud ta prognoosida. "Eks see tuleb lihtsast arvutusest, millal on mõistlik üürida ja millal osta. Kui laenuintressid veelgi tõusevad, siis kasvab üüriturg ilmselt veelgi," selgitas Sooman, kelle hinnangul ei ole praegu kinnisvaraturul pöördumist ostmiskesksuse poole ette näha.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele