15. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rossar: juba mõistetakse, et kindlustusäris on maakler alati kliendi poolel

E-kindlustuse juhataja Risto Rossar märkis juuli tulemusi kommenteerides, et mõistetakse üha rohkem, et kindlustusäris on maakler alati just kliendi poolel.

"Meie teenus tagab kliendi jaoks parima võimaliku tulemuse. Samuti on tööprotsess alates juulist tunduvalt läbipaistvam, kuna klient saab muuhulgas täpse ülevaate ka maakleri poolt teenitavast tasust," selgitas Rossar kindlustusmaakleri töö olemust.

Kindlustusmaaklerfirma E-kindlustus vahendas tänavu juulis preemiaid 35,8 miljoni krooni eest, mis on 60% rohkem kui 2006. aasta juulis. Tänavu seitsme kuuga on E-kindlustuse vahendatud preemiate kogusumma kasvanud 230 miljoni kroonini, mis on 94 miljonit krooni rohkem kui mullu samal perioodil.

"Teha 135 miljoni kroonise mahu pealt ühe aastaga veel 76 protsenti kasvu on kahtlemata väga hea tulemus," Rossar. “Kahjukindlustusturg kasvab praeguse tempo juures ligikaudu 20% aastas, sellega võrreldes on meie tulemus ju lausa suurepärane,” lisas Rossar.

E-kindlustus avas 2001. aastal ühena esimestest Euroopas veebipõhise kindlustuskeskkonna. E-kindlustuse välja töötatud kindlustuslepingute sõlmimise ja halduse veebipõhine infosüsteem võimaldab pakkuda väga operatiivset ja läbipaistvat teenust, mida kasutades on kliendil alati reaalajas ülevaade oma kindlustuslepingutest.

Kindlustusmaaklerfirma E-kindlustuse osa kindlustusmaaklerite turul on 23%. Ettevõtte käive oli 2006. aastal üle 37,3 miljoni krooni. Firma sõlmis eelmisel aastal 114 000 kindlustuslepingut ehk keskmiselt 317 lepingut päevas ning vahendas 261 miljoni krooni ulatuses kindlustusmakseid, mis moodustab 8,3% Eesti kahjukindlustuse turust. E-kindlustuse klientideks on 111 132 eraisikut ja 14 541 ettevõtet.

E-kindlustus on Eesti Kindlustusmaaklerite liidu ja rahvusvahelise sõltumatute kindlustusmaaklerfirmade võrgu Eubronet liige.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474