16. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ajanappuses ägavad linlased panevad koristusfirmad oma kodus rakkesse

Koristusfirmadel klientidest puudust pole, paljud tahavad selle töö kaelast ära saada.

Tallinna Koristusteenuse OÜ on Tallinnas ja selle lähiümbruses koristusteenust pakkunud ligi aasta, kirjutas Eesti Päevaleht. Firma juhataja Eve-Mai Tsupsmanni sõnul soovib suurem osa klientidest just kodu koristust. Kui sõidukulus kokkuleppele jõutakse, pole ka kaugemate elamurajoonide teenindamine probleem.

“Meie klient on kiire eluviisiga inimene, kellel on tavaliselt keskmisest kõrgem sissetulek. On lastega peresid, kel napib aega, kuid on ka poissmehi, kellel lihtsalt puudub oskus oma elamist korras hoida,” lausus Tsupsmann.

Koristustund maksab 80–200 krooni, kuid tellija peab arvestama kolme- kuni viietunnise tööajaga.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474