16. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: Itaalia maffia tappis Saksamaal kuus meest

Eilsed mõrvad Saksamaa lääneosa linnas Duisburgis kinnitavad, et Itaalia maffia on oma tegutsemisvaldkonna ammu Saksamaale laiendanud, kirjutab ajakiri Stern.

Eile oli Itaalia maffiameeste arveteklaarimine Duisburgi raudteejaamas, kus tapeti laskudega pähe kuus Itaalia meest vanuses 16-38 aastat.

Ja itaallased ei tegutse mitte vaid läänepoolsel Saksamaal, vaid kasutavad just idaosa rahapesuks, kirjutab Stern. Esimene märk selle kohta oli salapärane mõrv aastal 1995 Rostockis, mil restoranis Rialto astus lauas number 7 istuvate inimeste juurde mees, tõmbas taskust revolvri ja lasi üht meest lauas. Kolm päeva hiljem oli selge, et selle mõrvaga olid seotud mehed Itaalia maffiast. Kolm päeva hiljem ütlesid uurijad, et restoranis sai neli kuuli rindu maffiaboss Gerardo Russo Itaalia linnast Francavilla Fontana. Russo oli Interpoli poolt tagaotsitavate maffiameeste nimekirja esireas.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474