16. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kurikael saatis If kindlustuse nimel rämpsposti

Kaks päeva saadeti pahatahtlikult spämmiroboti abil välja e-kirju, mille saatja aadressiks oli märgitud If Eesti Kindlustuse kahjukäsitluse üldine e-posti aadress [email protected], teatas firma.

Pahatahtlikke kirju saadeti erinevatele e-posti aadressidele. If Eesti Kindlustus vabandab kõikide spämmkirja saajate ees ebamugavuste pärast! Täna on If Eesti Kindlustus saanud abi suurematelt e-kirja teenuse pakkujatelt, et valede kirjade saamist tõkestada. Samuti annab If Eesti Kindlustus juhtumi üle politseile.

Tegemist oli laialt levinud skeemiga, kus automaatselt võetakse erinevad e-posti aadressid ning lisatakse need saatja ning saaja reale. Tegelikult ei ole saatjaks märgitud aadressi omanikul selle kirjaga mingit seost ja tema seda kirja saatnud ei ole.

Ifi elektroonilised teenused toimivad Eestis taas tavapäraselt.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474