17. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aripaev.ee selgitus Falcki kommentaarile

Aripaev.ee veebilehel avaldas venekeelse veebilehe dv.ee ajakirjanik Leonid Zatsarnõi 16. augustil artikli: "Kommentaar: Falcki turvamehed teevad ausaid süüdistades musta preemiat".

Zatsarnõi töötas ise Järveotsa, Sõle, Kadaka ja Tööstuse Säästumarketis turvamehena 2003. aasta oktoobrist kuni 2004. aasta veebruarini. Oma artiklis esitas Zatsarnõi Falcki töötajate kohta isiklikes vestlustes kuuldut, aga ei tõendanud neid artiklis faktidega.

Aripaev.ee kahetseb juhtunut.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474