17. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn andis kuritegevuse ennetamiseks ligi pool miljonit

Tallinna linnavalitsuse kuritegevuse ennetamise komisjon eraldas oma koosolekul projektidele ühtekokku 428 614 krooni.

Toetus määrati Sa Eesti Lastefondi projektile "Rajaleidjad. Aktiivsus- ja tähelepanuhäirega laps meie keskel", MTÜ Eesti Naabrivalve projektile "Turvaline lasteaed", MTÜ Bona Fide projektile "Mobiilne noorsootöö Mustamäel", Eesti Vanavanemate Ühingu projektile "Lase laps turvaliselt üle tee", Põhja Politseiprefektuuri projektile "Abipolitseinike treeningpäev" ning toetas Päästeameti taotlust " Nublu kaitseb ja õpetab".

Kuritegevuse ennetamise komisjon eraldas 26 000 krooni Eesti Vanavanemate Ühingu projektile. Projekti eesmärgiks on lastes positiivsete liiklemisharjumuste kinnitamine ja sõidukijuhtide mõjutamine meedia, jalakäijatest kaasliiklejate ja projekti kaasatud vabatahtlike liiklusreguleerijate kaudu algava kooliaasta puhul Tallinna linna tänavatel.Sa Eesti Lastefondi toetati 47 614 krooniga. Projekt on suunatud aktiivsus- ja tähelepanuhäire sümptomitega ning sarnase käitumismustriga lastele. Projekti eesmärgiks on õpetada probleemsetele kooliõpilastele sotsiaalseid oskusi, mis tulevikus aitavad neil esilekerkivaid probleemseid olukordi rahumeelselt ja oskuslikult lahendada.MTÜ Eesti Naabrivalve projekti toetati 281 000 krooniga. Projekti eesmärgiks on parandada Tallinna lasteaedade juhatajate, lastevanemate ja koolieelikute teadlikkust ohutusest ja turvalisusest ning seeläbi parandada lasteaedade turvalisust. Projekti ülesandeks on läbi viia koolitused Tallinna lasteaedade juhatajatele, infotunnid lastevanematele ning hariduslikud üritused koolieelikutele.MTÜ Bona Fide projekti toetati 49 000 krooniga. Projekti eesmärgiks on noorte õigusrikkumiste ennetamine ning turvalisuse suurendamine Mustamäe linnaosas ja selle lähiümbruses otsiva tänavatöö käivitamisega.Kuritegevuse ennetuse komisjon toetas Põhja Politseiprefektuuri projekti "Abipolitseinike treeningpäev" 25 000 krooniga ning Päästeameti projekti taotlust "Nublu kaitseb ja õpetab". Projekti raames jagatakse kõikidele Tallinnas 1. klassi minevatele lastele raamatud päästekoer Nublu nõuannetega ohuolukordades käitumiseks ja nende vanematele suitsuandurid.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474