21. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara: suuromanik ei müünud aktsiaid

Arco Vara teatas börsile, et firma suuromaniku Hillar-Peeter Luitsalu firma HM Investeeringud ei ole võõrandanud aktsiaid vaid neid tõsteti kontodel ümber.

Tallinna börsi saadetud aruande kohaselt oli tänase ehk 21. augusti seisuga HM Investeeringute osalus Arco Varas 19,45 protsenti. Eelmisel nädalal oli osalus veel 21,18 protsenti.

Arco Vara selgitab börsiteates, et 1 466 667 Arco Vara AS aktsiat, mis kuuluvad OÜ-le HM Investeeringud ning 2 933 333 Arco Vara AS aktsiat, mis kuuluvad OÜ-le Toletum, kajastuvad alates sellest nädalast Arco Vara aktsiaraamatus Nordea Bank Finland Plc esindajakontol. Ei OÜ Toletum ega OÜ HM Investeeringud ei ole võõrandanud Arco Vara AS aktsiaid. Ettevõtte suuraktsionäridele kehtib jätkuvalt aktsiate müügikeeld. Aktsiate liigutamine korrastab OÜ Toletum ja OÜ HM Investeeringud varahaldust.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474