22. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara objektide hinnas alla ei anna

Arco Vara turundus- ja kommunikatsioonijuht Kadri Lindpere sõnul on tegemist siiski vaid näidetega mõningatest projektidest, millest üldistavaid järeldusi teha oleks ennatlik ja Arco Vara hinnalangust ei plaani.

"Projektide puhul, mil puudub korralik sotsiaalne ning füüsiline infrastruktuur, püütakse hinnalanguse lahendusega ilmselt müügiperioode vähendada ning leida turuseisule vastav hinnatase. Terviklik elukeskkond, läbimõeldud lahendused, toimiv infrastruktuur ning head asukohad on võtmesõna jätkuvaks nõudluseks. Arco Vara hinnalangust ei plaani, meie projektide läbimõeldus on nõudlusele vastav," lisas ta.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474