22. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arnold Rüütel: tegin oma krundil Saaremaal ainult korrastustöid

Omavolilises tegutsemises süüdistatud president Arnold Rüütli sõnul tekkis tema Saaremaa krundil tiiki saareke korrastustööde käigus, milleks oli tal luba olemas. Keskkonnainspektorid lähevad homme asja uurima.

Rüütel ütles Postimehele, et tema krundil Laimjalas Saarekülas loodusliku kaldavalli taga tiigis paiknev saareke tekkis jaanuaritormist kuhjatud pilliroo kokkulükkamisel ja selleks oli tal 2005. aastast olemas kooskõlastus Saaremaa keskkonnateenistusega. Lisaks arutas ta oma samme ametnikega telefoni teel.

2005. aasta jaanuaritorm paiskas pilliroogu üle Rüütli krundile jääva loodusliku rannavalli umbes 60-meetrise laiusega alale.

Nõupidamisel Saaremaa keskkonnateenistusega jõuti aga arusaamisele, et meetripaksust sodihunnikut ära vedada ei saa, kuna ümberringi on sama tuleohtlik kadastik. Lepiti kokku, et Rüütel võib pilliroo kokku lükata ja mudaga katta.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474