23. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arnold Rüütel rikkus veeseadust

Keskkonnainspektsioon kontrollis täna, 23. augustil Saaremaal Laimjala vallas Arnold Rüütlile kuuluval kinnistul tehtud töid.

Esmaste kontrolli tulemuste põhjal võib väita, et krundil oleva paadikai rajamine ei ole kooskõlas veeseaduse nõuetega. Taolise ehitise rajamine eeldab vee erikasutusloa olemasolu, mis aga praegusel juhul puudub.

Keskkonnainspektsioon jätkab Arnold Rüütli kinnistul tehtud töödega seotud asjaolude täpsustamist.

Tänane kontrollkäik võeti ette ajakirjanduses ilmunud faktide ja väidete kontrollimiseks.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474