24. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Börsihoonele otsitakse asukohta

1992. aastal Londonis pommirünnakus kannatada saanud ja tükkhaaval Eestisse toodud vana laevandusbörsi hoone uus asukoht pole veel selge.

Eerik-Niiles Krossi ja tema äripartneri Heiti Hääle kava paigutada vana börsihoone Estonia puiestee ja Tatari tänava nurgale laitis muinsuskaitse arhitektuuri ekspertnõukogu maha, kirjutas Eesti Päevaleht Online.

Nõukogu soovitas hoone asukohaks sadamapiirkonda, kuid Krossi sõnul pole sadamas ühtki vaba krunti.

Briti ajaleht The Times kirjutas 18. augustil, et lahti monteeritult Londonist Tallinnasse toodud Balti börsihoonesse kolib Eesti meremuuseum, nii see Krossi sõnul siiski ei ole.

“Eesti meremuuseumil on näitusepinda juurde vaja ja nii sõlmisime koostööleppe, mille järgi hakkab meremuuseum börsihoones oma eksponaate näitama. Muuseum ise siiski börsihoonesse ei koli,” ütles Kross.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474