27. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aminoloog: Eestisse tuleks ehitada inglimaja

Inglimaja otsib annetajaid, et see üles ehitada vaba voolava raha ning külluse energia toel.

Inglimaja projekti eestvedaja Kätlin Roovik rääkis Eesti Päevalehele, et Eestisse tuleks ehitada seitsmekorruseline feng shui põhimõtetest lähtuv maja.

Inglimaja oleks multifunktsionaalne hoone looduskaunis kohas, mis aitaks parandada selle töötajate ja külaliste elukvaliteeti ning leida eluülesannet. Eemalt näeb maja välja nagu ise seisev ingel, kellel on tiivad laiali. Kandilisi nurki hoones ei leidu, kõik on ümar.

Projekt otsib annetajaid. Kui ehitada investorite või sponsorite abiga, siis on majal kogu aeg peal surve. Kätlin Rooviku sõnul käivad hetkel läbirääkimised potentsiaalse annetajaga.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474