27. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pokumaa rajamise piduriks on ehitaja

Täisühing Võru Devon pole siiani Pokumaal alustanud kaevupuurimist, kuigi töö oleks pidanud valmis saama juba mais, et tööde eest on tasutud 146 000-kroonine ettemaks, ei ole ettevõttel võimalik praegu kuskilt mujalt uut töötegijat tellida, kirjutas Eesti Päevaleht.

“Tellisin töö märtsis ja kiiresti-kiiresti oli vaja teha ettemaks, sest mingid torud pidid kallimaks minema,” rääkis AS-i Valmap Grupp töödejuhataja Aare Seemen. Kui kaev mais ei valminud, pidi seda tehtama juunis, siis juulis, kuid ka augustis on Pokumaa ehitajad sama lõhkise küna ees.

Devoni juht kinnitab, et tegemist ei ole pahatahtliku venitamisega ning kindlasti tehakse tellitud tööd ära.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474