29. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Odavaimad korterid on Põhja-Tallinnas

Kõige odavamad korterid City24 põhjal on Tallinnas, mis on kordades odavamad ning ka kõigi mugavuste ja vaadete poolest tagasihoidlikumad.

Odavaimad korterid paiknevad Põhja-Tallinnas Ketraja ja Tuulema tänavatel ütles Äripäevale Uus Maa Kinnisvarabüroo turundusjuht Tiina Shein.

"Tegemist on 10 m2 kapitaalremonti vajavate tuba-korteritega, mille hind on 160 000 krooni," tähendas Shein ja lisas, et kõne all olevates korterites puuduvad kaasaja nõuetele vastavad sanitaarruumid, tualett paikneb koridoris.

Uus Maa poolt müüdav odavaim korter asub Elektroni tänaval. Tegemist on 1-toalise kapitaalremonti vajava korteriga, mille hind on 560 000 krooni.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474