30. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

YIT Kodu alandas uute korterite hindu Keilas

Kinnisvarafirma YIT Kodu alandas ligi kümnendiku võrra uute korterite hindu Keilas Põhja tänav 8a1.

YIT Ehituse kinnisvaraosakonna müügijuht Tõnu Toompark ütles aripaev.ee-le, et hindu alandati Keila 20 uue korteriga majas.

"Oleme paindlikud ka muudes projektides ja püüame kliendiga hinnakompromissi leida," lisas ta. Toompark lisas, et täna kliendid ukse taga enam järjekorras ei ole, aga nad on turul olemas. "Kui kaks aastat tagasi sai ühe reklaamkampaaniaga korterid müüdud, siis nüüd tuleb neid teha keskmiselt kümme," rääkis ta.

Toompark on kindel, et kinnisvarahinnad enam ei tõuse. "Aga tahaks loota, et nad ka enam ei lange, firmade marginaalid muidugi vähenevad," lisas ta. Samas on ta kindel, et suurtel firmadel ei ole paanikaks põhjust, küll satuvad raskustesse väikesed arendajad.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474