5. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna kerkib uus munitsipaalmaja

Põhja-Tallinnas Erika tänav 13a krundile tuleb saja kolmekümne kuue korteriga munitsipaalmaja, kus leidub kümme elamispinda ka liikumispuuetega inimestele ja mis valmib järgmise aasta novembriks.

Põhja-Tallinna linnaosavalitsuse avalike suhete nõunik Maarja Maiste ütles Eesti Päevalehele,et uus munitsipaalmaja ei lahenda küll linnaosa kõigi abivajajate probleeme, kuid kindlasti leevendab ta seda sundüürnike osas. “Enamik sundüürnikke on pensionärid või varsti pensionile jäävad inimesed, kellele pangad enam laenu ei anna, ja nende toimetulekuvõime on väiksem,” lausus Maiste.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474