6. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

AP: New Yorgi kaksiktornide asemik tuleb 500 meetri kõrgune

New Yorgi kaksiktornide endisel asukohal käib vilgas ehitustegevus, millega valmistatakse ette sinna rajatava 500 meetri kõrguse Vabadustorni (Freedom Tower) ehitamist.

Praegu töötatakse vundamendi, tugiseinte ja uue raudteetammi rajamise kallal, ainsaks töövabaks päevaks on plaanitud 11. september, mil mälestatakse 2001. aastal Maailma Kaubanduskeskuse kaksiktornidele tehtud rünnakuid, vahendas Postimees.ee uudisteagentuuri AP.

Vabadustorni ehitamine läheb maksma 16 miljardit dollarit (183 miljardit Eesti krooni), kogu kompleksi suurus on ehitusametnike sõnul võrreldav nelja Empire State Buildinguga.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474