7. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Neste juht: korralikku tanklaketti nullist ehitada on Eestis võimatu

Neste Eesti peadirektori Indrek Kaju ütles aripaev.ee-le, et korralikku tanklaketti Eestis nullist ehitada on hetkel võimatu, järelikult peab turule tulija proovima kedagi ära osta.

Leedu naftatöötleja Mazeikiu Nafta enamusaktsionär Poola suurim naftakompanii PKN Orlen kavatseb osta Eestis, Lätis ja Leedus bensiinijaamu ja ka ehitada uusi juurde.

Kaju ei osanud võimalikule uuele konkurendile veel hinnangut anda. "Sellele võib vastata siis, kui nad reaalselt olemas on," märkis ta.

"Korralikku tanklaketti nullist ehitada on hetkel võimatu, järelikult peab turule tulija proovima kedagi ära osta," lisas Kaju.

Kaju ei kommenteerinud, kas PKN Orlen on proovinud astuda Neste omanikega läbirääkimistesse, et tanklakett ära osta. Ta ütles vaid, et Neste on tegutsenud Eestis edukalt ning neil puudub kavatsus oma tanklaid müüa.

Aastaks 2012 tahab PKN Orlen omada 100 tanklat Lätis ja teist 100 Leedus. Eesti tanklate arvu ei ole ettevõte veel täpselt otsustanud. Ettevõte plaanib osta kokku väiksemaid tanklakette Baltimaades ja ehitada juurde ka uusi tanklaid.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474